Beogradski Maraton

Prijavi se za 3. jesenji Beogradski polumaraton

Prijave za jesenji, treći po redu Beogradski polumaraton su zvanično otvorene! Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju trkačku sezonu u velikom stilu i pokažu da mogu «Uvek više», pozvani su da u nedelju, 27. novembra 2022. godine budu deo sada već tradicionalne trke po centralnim ulicama Beograda, bolje upoznaju srpsku prestonicu i pokušaju da obore sopstvene rekorde.

U okviru 3. Beogradskog polumaratona organizovane su dve trke i to: Beogradski polumaraton sa startom u centru grada i trasom koja preko Starog Grada vodi do Novog Beograda i nazad i trka na 10km sa trasom koja pokriva centar Beograda.

Pored ove dve takmičarske trke 3. Beogradski polumaraton će ulepšati i upotpuniti Sava Osiguranje Porodična trka, sa trasom dužine 2,5 kilometra i ona je namenjena svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj deci stvaraju zdrave navike od malih nogu.

Start Beogradskog polumaratona i trke na 10k biće ispred Crkve Svetog Marka u 10 časova, a start Sava osiguranje Porodične trke u 10.15 časova, sa istog mesta.

Prijave su moguće putem sajta Beogradskog maratona, na linku https://bgdmarathon.org/3-beogradski-polumaraton/ a visina kotizacije iznosi 2.390 dinara (22 eur). Prijave su otvorene do 23. novembra 2022. godine.

Pridružite nam se 27.11.2022. godine da na najbolji način završimo ovogodišnju trkačku sezonu, da puni elana sačekamo proleće i 36. Beogradski maraton i da svi zajedno u svet pošaljemo najlepšu moguću razglednicu iz Srbije.