Beogradski Maraton

Prijave za 3. Jesenji Beogradski polumaraton otvorene do 26. novembra

Dragi trkači,

Iako smo prvobitno najavili da će prijave za 3. Jesenji Beogradski polumaraton biti moguće do 23. novembra 2022. godine, zaključno sa današnjim danom, zbog velikog interesovanja trkača, a u duhu našeg slogana “Uvek više!” odlučili smo da produžimo period prijave do subote 26. novembra 2022. godine, odnosno do samo dan pre 3. Jesenjeg Beogradskog polumaratona.

Na ovaj način želimo da omogućimo svima koji su zakasnili da se prijave, da i dalje mogu da obezbede svoje mesto za spektakularan završetak trkačke sezone na trci koja se ne propušta!

Prijave su moguće preko sajta Beogradskog maratona putem linka https://bgdmarathon.org/3-beogradski-polumaraton/, ali i u prijavnom centru u TC Galerija, a uplatu kotizacije možete vršiti platnim karticama online, ali i u prijavnom centru, prilikom preuzimanja startnih paketa.

Svi učesnici koji su se prijavili posle 23. novembra za trku na 10 km, svoj startni paket će moći da preuzmu u subotu 26. novembra u TC Galerija.

 Hvala vam na velikom interesovanju za 3. Jesenji Beogradski polumaraton, želimo vam uspešnu trku u nedelju i obaranje rekorda!