Beogradski Maraton

Otvaranje prijava za 36. Beogradski maraton u sredu 28. decembra 2022. godine

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima rezimiramo godinu za nama i pravimo planove za sve ono što želimo da postignemo u novoj godini. U susret praznicima sebi i dragim ljudima darujemo poklone i jedni drugima želimo lepe stvari.

Beogradski maraton je u susret Novoj godini hteo da obraduje sve ljubitelje trčanja informacijom da će u sredu 28. decembra 2022. godine biti otvorene prijave za 36. Beogradski maraton, manifestaciju kojom većina maratonaca započinje svoju trkačku sezonu, nakon zimskih priprema.

Najbrojnija sportska manifestacija u našoj zemlji 36. Beogradskom maratonu zakazana je za 23. april 2023. godine. Prijavite se ili poklonite učešće nekome do koga vam je stalo i postavite ciljeve visoko u Novoj godini. Neki od vas će istrčati dužu distancu nego prošle godine, neko će oboriti svoj rekord, nekoga ćemo motivisati da po prvi put učestvuje, a svi zajedno ćemo uživati na beogradskim ulicama u dobroj atmosferi i pobediti sebe! U skladu sa našim sloganom „Uvek više!“ očekujemo da svake godine budemo sve brojniji, da svi zajedno obaramo rekorde, ali i da navijanje naših Beograđana bude nešto o čemu će svi pričati danima posle maratona.

U narednim danima vas očekujte više informacija o cenama, uslovima prodaje i načinu prijave.

SAVE THE DATE

Sreda, 28.12.2022.

Beogradski maraton

Uvek više!