Beogradski Maraton

Najbolji uz najbolje!

Kompanija BrightMarbles ekskluzivni tehnološki partner Beogradskog maratona

U okviru reorganizacije Beogradskog maratona i novog vizualnog identiteta koji je uspostavljen izradili smo novi web sajt, sa ciljem da pružimo sve relevantne i pravovremene informacije našim trkačima.

U potrazi za najboljim partnerom koji može da odgovori na zacrtane ciljeve Beogradskog maratona, podršku smo pronašli u IT kompaniji BrightMarbles, koja nam je pružila svu moguću logističku, tehničku i ljudsku podršku i izradila izuzetno funkcionalan, korisnički jednostavan, napredan i tehnološki savremen web sajt. Utisci naših korisnika svedoče da smo izabrali najboljeg tehnološkog partnera za ovaj zahtevan zadatak i da je cilj postignut!

BrightMarbles razvija i najsavremeniju aplikaciju Beogradskog maratona, na kojoj će trkači moći da se informišu o svim novitetima, trkama u organizaciji Beogradskog maratona, trasama i mnogim drugim naprednim opcijama.

Takođe, BrightMarbles je razvio i novi sistem prijava putem koga se veoma jednostavno možete prijaviti za trke Beogradskog maratona u samo nekoliko minuta, uz mogućnost online plaćanja. Sigurni smo da uz sebe imamo najboljeg ekskluzivnog tehnološkog partnera, sa kojim možemo da rastemo i da se razvijamo, pratimo sve inovacije i potrebe savremenog trkača, i dokažemo da zajedno možemo “Uvek Više!”