Beogradski Maraton

Drugi deo trkačke sezone Beogradski maraton nastavlja brzom „desetkom“ na Novom Beogradu

„10K Belgrade“ je naziv nove trke u organizaciji Beogradskog maratona, podržane od strane kompanije Nike. Trka označava početak drugog dela trkačke sezone, a zakazana je za 09. septembar 2023. godine, u popodnevnim časovima.

Start i cilj trke biće u Parku prijateljstva na Ušću, gde će takođe biti organizovano zajedničko zagrevanje i razgibavanje, ali i bogat zabavni sadržaj kako za sve učesnike trke, tako i za publiku. Sve učesnike trke „10K Belgrade“ kao poklon očekuje najkvalitetnija Nike Dri-FIT majica, za još bolje trkačko iskustvo.

„Drugi deo sezone nastavljamo brzom „desetkom“ na Novom Beogradu. Staza je celom dužinom ravna i samim tim pogodna za odlične rezultate i lične rekorde. Hvala kompaniji Nike što je prepoznala preduzeće Beogradski maraton kao kvalitetnog organizatora trkačkih događaja i što smo nastavili saradnju ovim novim zajedničkim projektom. Pozivam sve trkače da održavaju laganu formu preko leta i družimo se 09. septembra na Ušću“, izjavio je Darko Habuš direktor Beogradskog maratona.

Kompanija Sport Time Balkans, kao zastupnik vodećeg svetskog brenda u industriji sportske opreme Nike za Srbiju, nastavlja sada već uspešnu saradnju sa Beogradskim maratonom novim zajedničkim projektom.

Prijave za trku „10K Belgrade“ su otvorene i moguće je prijaviti se putem sajta Beogradskog maratona