Beogradski Maraton

Beogradski maraton predstavio svoj prvi besplatni paket Viber stikera

Viber stikeri Beogradskog maratona su stigli! Najveća međunarodna sportska manifestacija u Srbiji – Beogradski maraton – za svoje 36. izdanje svečano je predstavio na sajmu  „Running Expo Belgrade Marathon“ svoj prvi paket interaktivnih i zabavnih Viber Stikera. Ovim je Maraton uveo važnu inovativnu dimenziju u digitalnim komunikacijama koju će svi pratioci i učesnici maratona obožavati da koriste!

Kroz ekskluzivno partnerstvo sa Viberom, milionima Viberovih korisnika će biti dostupni veseli, simpatični i izuzetno viralni stiker-motivi Beogradskog maratona – na srpskom i engleskom jeziku i to potpuno besplatno. Stikeri maratona će prenositi sportski duh, zabavu, zdrave motive učestvovanja i karakteristične fazone koji okupljaju ljude svih doba i društvenih profila kao učesnike, poklonike i pratioce ove manifestacije od najvećeg društvenog značaja za našu zemlju – uživo ili putem digitalnih komunikacijskih platformi.

Klikom na ovaj link za stikere Beogradskog maratona  ili putem pretrage Stiker marketa – Viberovi korisnici će odmah moći besplatno i lako da preuzmu ovaj paket stikera i koriste ga u svojim svakodnevnim prepiskama sa prijateljima – dok će najveći poklonici trčanja moći da sa svojim istomišljenicima dele važne poruke i preporuke sadržane u pametno plasiranim „trkačkim motivima“ u stiker paketu. Svi koji budu preuzeli stiker paket automatski će postati i članovi zvaničnog Viber kanala Beogradskog maratona u kome ih već sada čekaju najvažnije informacije vezane za ovogodišnji Maraton, ali i sve ostale događaje iz Maratonovog kalendara – kao što su Dečija trka, Sajam (od 20. do 22. aprila), Ženska trka, Belgrade Night Run itd, Polumaraton i Trka na 10km.

„Srećni smo i ponosni što smo kroz ovu izuzetnu saradnju sa najvećom aplikacijom za razmenu poruka u našem regionu i jednim od globalnih lidera – Rakuten Viber – realizovali Viber stikere Beogradskog maratona – najsavremeniji i omiljeni vid digitalne komunikacije koji naši trkači i pratioci već dugo očekuju i zaslužuju. Jedva čekamo da vidimo kako će hiljade članova naše trkačke porodice uživati u deljenju simpatičnih prikaza i motiva koji u potpunosti opisuju i obuhvataju smisao misije naše manifestacije – a pre svega zdravlje, zabavu, druženje, gostoprimstvo i međunarodni sportski duh Beogradskog maratona i svih naših trka i programa godišnjeg kalendara. Uživajte u Viber stikerima, pratite sadržaj našeg zvaničnog Viber kanala  – i vidimo se na 36. Beogradskommaratonu, u nedelju 23. aprila,na beogradskim ulicama“, izjavio je ovim povodom Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.Postanite član zvaničnog Viber kanala Beogradskog maratona i redovno pratite sve najvažnije informacije vezane za Maraton i ostale zanimljive manifestacije godišnjeg kalendara trka i aktivnosti klikom na sledeći link: Viber kanal Beogradskog maratona LINK

Uživajte u Viber-stiker dimenziji vaše omiljene sportske manifestacije sa prijateljima iz Srbije i inostranstva i vašom trkačkom porodicom – i vidimo se u nedelju na Terazijama!