Beogradski Maraton

Beogradski maraton i Love fest za najbolju zabavu na stazi

36. Beogradski maraton će biti upamćen i po najvećem broju muzičko-zabavnih stanica do sada, za trčanje sa lakoćom, u nezaboravnom ritmu muzike na svakom pređenom kilometru. Našem timu se pridružio jedan od najvećih muzičkih festivala u ovom delu Evrope Love fest i zajedno sa Beogradskim maratonom organizovao 5 muzičkih stanica, sa kojih će vas zabavljati najpoznatiji DJ-jevi u dobro poznatnom „ljubavnom“ ritmu.


Najveći lanac kafeterija u našoj zemlji i mesto gde započinjete svoja jutra – brend Kafeterija, pobrinula se za uživanje u omiljenoj kafi i osveženje na stazi i na prvom trodnevnom trkačkom sajmu – Running EXPO Belgrade marathon na Beogradskom sajmu.

Kada kilometri postanu dvocifreni, a na nogama osetite prvu težinu uzbrdice mosta na Adi, razmrdaće vas zvuk Beogradske filharmonije koja sada već tradicionalno nastupa na trasi Beogradskog maratona. Neka najlepša dela klasične muzika budu vaše okrepljenje na stazi  za savršeni spoj trčanja i muzike.

U novobeogradskom bloku 62 ispred „Immo centra“ organizovali smo u saradnji sa gradskim sekretarijatom za ekologiju – eko-dvorištance za sve mališane, sa mnogo zabavnog i kvalitetnog edukativnog sadržaja.

Kako biste dobro isplanirali svoje kilometre, proverite gde vas još očekuju muzičke stanice i dobra zabava na ukupno 23 muzičke stanice u organizaciji
partnera i prijatelja Beogradskog maratona.

https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1pynsF6ADWBTu360xv4Ya5kMulgoEP0Y&ehbc=2E312F

BG Maraton 2023 – Staza